Cum sa faci bani pe internet

Discuții între membrii artweber și suport din partea administratorilor
FilipGFX
Mesaje: 4
Membru din: Mar Aug 13, 2019 11:53 am

Cum sa faci bani pe internet

Mesaj de FilipGFX » Mar Aug 13, 2019 11:56 am

Introducere Adf.LySunt foarte multe modalitati de a face bani pe net, dar multe necesita implicare si timp pierdut, iar daca nu esti bun in ceea ce faci risti sa nu castigi nimic. O modalitate foarte buna de-a incepe sa faci usor bani pe net este Adf.Ly. Adf.ly este un site de scurtat link-uri.

Cum fac bani cu Adf.ly?In primul rand ai nevoie de un link scurtat unde sa-l postezi pe diverse pagini si unde stii ca ai multe accesari. In momentul cand cineva da click pe link-ul tau, acesta il va directiona la o reclama de 5 secunde. Dupa apasarea butonului ''skip ad'' va aparea pagina pe care ai scurtat-o la inceput. Practic la link-ul tau ai adaugat o reclama.

Cati bani fac?

Pe fiecare reclama de la Adf.ly scrie 5$/1000 views, dar veniturile pe 1000 views depinde de la tara la tara. Nu poti compara o persoana din Romania care iti acceseaza link-ul cu cineva din USA. Aici poti afla venituri de la tara la tara click aici
Cu cat ai mai multi vizitatori straini cu atat poti sa castigi mai mult pe mia de vizualizari. La inceput o sa vi se para greu sa castigati o suma modica cu aceasta metoda, dar asteptati sa vedeti cati dolari faceti pe pe 1000 views si dupa decideti daca merita sa continuati sau nu. Cu Adf.ly poti face bani toata viata deoarece link-ul acela este valabil mereu, chiar daca a depasit 1000 de accesari. Daca stii sa iti plasezi link-urile convenabil, poti face foarte repede $. Pe forumuri, pe site-uri, pe pagini din USA sau pe Twitter ar fi locuri ideale care asigura venituri bune.Ce trebuie sa fac?

In primul rand ai nevoie de a te inregistra la Adf.ly si de un cont de PayPal sau Pay Alert unde sa-ti vireze banii. Dupa aceea poti incepe sa faci bani.

Inregistreaza-te acum pe adf-ly aici ca sa primesti un bonus de 0.10 click aiciIntrebari :

I.De unde stiu ca aceasta metoda este adevarata?

R.Pai uite aici niste poze : click aici

I.Se fac rapid banii?

R.Depinde cati oameni intra pe link-ul tau si de unde.

I.E testata in Romania?

R.Da,testata chiar de mine.

I.Ce sa fac eu cu 5e ca eu vreau mai mult...

R.Daca ai trafic mult {oameni multi care intra pe link-ul tau} poti primi pana la 200e pe luna sau chiar pe saptamana {depinde si de cati oameni ai}.


SITE: ArtWeber.Ro
AUTOR: @FilipGFX

scuze daca am gresit categoria ,dar nu stiu in ce categorie se poate pune acest tutorial.Sper sa nu-l stergeti/trimiteti la gunoi si sa-l mutati in categoria corespunzatoare!Multumesc

FilipGFX
Mesaje: 4
Membru din: Mar Aug 13, 2019 11:53 am

Re: Cum sa faci bani pe internet

Mesaj de FilipGFX » Mar Aug 13, 2019 11:56 am

Vad ca nu merg niste functii aici asa ca va las toate link-urile intr-un singur link. :lol:

:arrow: https://join-adf.ly/20937553

FilipGFX
Mesaje: 4
Membru din: Mar Aug 13, 2019 11:53 am

Re: Cum sa faci bani pe internet

Mesaj de FilipGFX » Mar Aug 13, 2019 11:57 am

https://cdn.adf.ly/images/banners/adfly.350x19.1.png
<!-- Start of adf.ly banner code --><a href="https://join-adf.ly/20937553"><img border="0" src="https://cdn.adf.ly/images/banners/adfly.350x19.1.png" width="350" height="19" title="AdF.ly - shorten links and earn money!" /></a>
<!-- End of adf.ly banner code -->

Scrie răspuns